Door Gebed – Virtual Choir

In deze tijd van niet kunnen repeteren worden er veel liederen thuis opgenomen en samengesteld als een virtueel koor en online gezet op YouTube.
Voor Eternal Joy heeft Tim het lied “Door Gebed’ van Gateway Worship ingezongen om er een virtueel koor van te vormen en dit online te zetten. Iedereen kan meedoen, ook al ben je geen lid van Eternal Joy. Misschien krijg je juist hierdoor wel zoveel zin om ook graag met Eternal Joy mee te zingen. Je bent van harte welkom. Hou de site in de gaten wanneer we na de vakantie hopelijk weer beginnen. Door Covid-19 liggen de repetities al stil vanaf half maart en we willen graag weer gaan zingen. Dus kom erbij.

Op deze pagina staan alle benodigde bestanden en instructies. Helemaal onderaan staat de inzingtack totaal. In deze track zijn alle 3 partijen samengevoegd zodat je kunt horen hoe het totaal moet klinken.
Lees de instructies eerst goed door en let er wel op dat jouw ingezongen partij uiterlijk op 12 juli a.s. naar Tim gestuurd moet worden. Zie daarvoor de instructies.

Veel succes en laat het een mooi gezongen gebed worden want er ligt kracht in het gebed!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Door Gebed – Inzingtrack Alt

Door Gebed – Inzingtrack Sopraan

Door Gebed – Inzingtrack Tenor

Door Gebed – Inzingtrack Totaal