Home

In de maanden februari en maart is er elke woensdag een open repetitie behalve op 13 maart (Biddag). Je kunt dan de sfeer proeven en op een ontspannen manier meezingen.
Op 7 februari en 6 maart kun je vanaf 19:45 uur onder het genot van een bakje koffie of thee gezellig even bijkletsen.
De repetities beginnen allemaal om 20:00 uur. Je mag zo komen maar je mag je  ook van te voren aanmelden via het contactformulier
Welkom!

***********************************************************************

Gospelkoor Eternal Joy viert op 15 januari 2023 haar 25-jarig bestaan.

Best wel bijzonder dat Eternal Joy 25 jaar mag bestaan. Gods plan met ons gaat door, ook na 15 januari!!
In 1998 is het koor opgericht als jongerenkoor omdat er tussen het Hervormd Kerkkoor en het kinderkoor behoefte was aan een koor voor jongeren. Na de oprichting groeide het koor stormachtig tot boven de 100 leden zodat er zelfs een ledenstop ingesteld moest worden.
In de daarop volgende jaren werd het aantal leden geleidelijk minder en nu zitten we al jaren op 25 tot 30 leden met een flinke vaste kern die vanaf het begin al lid is en vooral de laatste tijd is er weer een mooie aanwas van nieuwe enthousiaste leden. We zijn geen echt jongerenkoor meer maar een koor voor iedereen die graag zingt ter ere van God want Hem komt alle lof, eer en dank toe. En hoe kun je dit beter doen dan door te zingen!
Meerdere dirigenten hebben het koor geleid en gebracht op het mooie niveau van nu.
Er is binnen het koor veel betrokkenheid op elkaar en van nieuwe leden krijgen we vaak terug dat ze zich welkom en opgenomen weten in de groep. Daarnaast staat gezelligheid ook hoog in ons vaandel.

Na een periode van corona waarin we ook moesten uitkijken naar een nieuwe dirigent zijn we heel blij dat we nu onder leiding van Maarten Barneveld weer mogen groeien in ledenaantal en terug mogen kijken op mooie optredens in de afgelopen maanden in Den Ham en Enschede. Ook kijken we uit naar komende optredens. Al zingend mogen we het evangelie uitdragen en mensen inwinnen voor de liefde van Christus.
We zingen liederen als ‘Een toekomst vol van hoop’, ‘Ik Leef’, ‘Ik zal er zijn’, ‘Ik heb U nodig’, maar daarnaast ook Engelstalige gospels.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs en zing gezellig met ons mee. Wij zingen elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Hoeksteen. Meer informatie kun je vinden op www.eternaljoy.nl
Wees welkom! @De Hoeksteen #20.00-21.30u.

Heb jij ook zo’n zin om te zingen? Hou jij ook van gospel en opwekkingsliederen? (Jijzelf mag nummers aandragen!) Jij en of je buurvrouw, buurman, partner, vriendin, moeder, vader, zoon en of dochter zijn van harte welkom om mee te zingen bij Gospelkoor Eternal Joy waar ik wekelijks zing. Kom, haak aan om te kijken, ervaren, luisteren wat dit met jou doet.
Als koor werken we toe naar optredens. Check onze agenda. We willen eerst ons koor even weer opladen met lekker rustig repeteren, samen komen – elkaar weer ontmoeten, maar vooral nieuw repertoire aanleren!.
Ondertussen zijn we bezig met een coach om ons even meer te voorzien van wat praktische tips voor zang en stem! Want ja jouw stem die telt mee en mag gehoord worden! Hiermee gaan wij ervan uit dat we “opnieuw” worden bemoedigd, geïnspireerd en aangeraakt door de liederen die we mogen zingen en dat tot eer van God! Voel je welkom op woensdagavond @de Hoeksteen van 20.00 tot 21.30 uur! Aanmelden mag via https://www.eternaljoy.nl/contact/ maar je mag ook zomaar @De Hoeksteen binnen komen?. Je kunt een paar weken gratis meedoen met de repetities dus wat let je om een keer de sfeer te proeven, te luisteren én mee te zingen. Welkom!!

Snuffel eens lekker rond en misschien wil je graag een keertje een repetitie meemaken om te ervaren hoe fijn zingen is. Meld je dan aan via het contactformulier op de site en weet je welkom.
Laat je niet ontmoedigen door allerlei berichten maar kijk omhoog naar Jezus Wiens eerste komst wij met Kerst gevierd hebben en Wiens tweede komst wij verwachten. Maranatha, kom Here Jezus, kom met haast!
Hij geeft een toekomst vol van hoop!

***************************************************************************************
Vanaf september 2021 is Maarten Barneveld onze dirigent. Bezoek zijn website  en ook  hier kun je lezen wie Maarten is.

                                 
Wil je weten waar en wanneer onze repetities zijn?
Vul het contactformulier in en je krijgt z.s.m. bericht terug.


Wat doe je nu liever als koor dan zingen en Eternal Joy doet ook niets liever dan zingen en de naam van onze goede God grootmaken.
Helaas konden we vanwege Covid-19 lange tijd niet samen repeteren en ook nu we niet fysiek repeteren.
Als je precies wilt weten óf we repeteren en in welke locatie, stuur dan via het contactformulier  een berichtje zodat we je de laatste informatie door kunnen geven.

Heb je zin om een keer mee te zingen, laat het hier vooraf weten via het contactformulier op deze site of scan de QR-code op de flyer hieronder en ga naar ‘Contact‘ Wij nemen z.s.m. contact met je op. Voel je welkom om te zingen tot eer van onze God.

De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur.


Kijk op ons YouTube-kanaal voor  opnames van diverse optredens.
Veel luisterplezier.


Gospelkoor Eternal Joy uit Rijssen is een koor dat tot doel heeft door middel van het zingen van christelijke liederen God alle eer te geven die Hem toekomt.

Dat proberen we uit te dragen in ons lied maar ook in onze houding want God eer je met heel je lichaam!

Hou je van zingen? Kom dan een keer kijken/luisteren/meezingen tijdens de repetitie op woensdagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur.  Meld je hier eerst aan.

Informatie
Indien je meer informatie wilt hebben over ons koor, maak dan gebruik van ons contactformulier.

Boeken
Wanneer je ons wilt boeken voor een kerkdienst of speciale gelegenheid, kun je contact opnemen en vervolgens de wensen met ons bespreken voor de invulling van de dienst.

Kosten
Kosten voor het boeken van Eternal Joy zijn € 200,00 per optreden.

[custom-facebook-feed feed=1]