Wie is Eternal Joy?

Wie is Eternal Joy

Het koor  is opgericht op 15  januari 1998 omdat verschillende jongeren de behoefte hadden om de leemte tussen het tienerkoor en het Hervormd Kerkkoor op te vullen. Na een stormachtige groei in de beginjaren tot ruim 100 leden is het koor nu afgeslankt en bestaat op dit moment uit ongeveer 25 enthousiaste leden . Elke woensdagavond komen we samen in de Hoeksteen om te repeteren en elkaar te ontmoeten want gezelligheid staat hoog in ons vaandel.

Eternal Joy bestaat uit mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.

Wat zingen wij:
Nederlands en Engelstalige gospels, opwekkingsliederen, lofprijzingsliederen.

Wat is onze missie?
Zingend het Evangelie uitdragen en mensen inwinnen voor de liefde van Christus. Eternal Joy betekent: Eeuwige vreugde, geen begin en geen einde.

Na bijna 7,5 jaar waarin Tim van Dorst ons koor enthousiast heeft gedirigeerd en gebracht op het huidige mooie niveau hebben we op 1 september 2021 Maarten Barneveld mogen verwelkomen als onze nieuwe dirigent.

 

Hij zal ons tijdens de repetities (en de optredens) begeleiden op de piano en soms worden we door een combo begeleid  met
verschillende muziekinstrumenten of door een band. Wij treden
hoofdzakelijk binnen Rijssen  op maar ook buiten Rijssen zijn er optredens
geweest zoals in Den Ham, Holten, Nijverdal, Wierden, Lemele, Apeldoorn, Enschede……
We zingen dan alleen als koor maar ook soms samen met andere koren of
muziekgroepen.

Nieuwsgierig geworden en wil je ons ook eens horen en zien zingen,
vul dan het contactformulier in op de site en wij nemen z.s.m. contact met je op.